window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-4756208-45');

Bjerke Tannmedisin

Lang erfaring og bred kompetanse. Bli litt bedre kjent med oss

Bjerke Tannmedisin er et dyktig team med spesialister og tannpleiere som alle er lidenskapelig opptatt av din tannhelse.

I 2004 var vi to spesialister og tre allmenntannleger som ønsket å skape en kvalitetsrik klinikk, en trygg arena for dine tenner, med fokus på behandlere, tilbud og utstyr av øverste klasse. Våre fornøyde kunder har hjulpet oss å vokse og utvikle oss til den klinikken vi er i dag – bestående av syv spesialisttannleger, to allmenntannleger og fire tannpleiere som alle deler denne visjonen og filosofien i arbeidshverdagen.

Behandlerne våre er alle sammen enten medlemmer av Den Norske tannlegeforening eller Norsk Tannpleierforening – i tillegg til medlemskap i spesialstforeninger i både Norge og utlandet. Dette sørger for kontinuerlig faglig påfyll, slik at du alltid kan forvente det beste innen tannmedisin hos oss. Våre dyktige spesialister har alle tatt en tre-årig godkjent videreutdannelse ved et universitet. Tannlegene våre i toppen av sitt felt, dette gjenspeiles blant annet i at mange har en kobling til universitetet i Oslo enten som vitenskapelig ansatt eller instruktørtannlege.

Vår prioritet er at du skal få den pleien du trenger – derfor tilbyr vi de aller fleste tannbehandlinger med topp moderne tannmedisin. Spesialistene våre har sine spesialiteter innenfor periodonti, oral protetikk, endodonti og kjeve-/ansiktsradiologi. Hvis vi ikke utfører en behandling du har behov for – da henviser vi deg til klinikker vi har samarbeidet med over lang tid. På denne måten kan vi være sikre på at du blir godt ivaretatt videre.